Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τη Δευτέρα 28-9, ήρθε στο σχολείο μας κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας και μας μίλησε για το έργο που προσφέρει στους πολίτες της περιοχής μας. Πώς θα ενεργήσουμε σε μια κατάσταση ανάγκης και ιδιαίτερα πυρκαγιάς και τι θα πρέπει να προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς. Τους ευχαριστούμε πολύ.
 
 
 








 

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Εφημερίδα για την απελευθέρωση της πόλης μας

Οι μαθητές της ΣΤ΄2 τάξης του σχολείου μας εργάσθηκαν για τρεις εβδομάδες για την έκδοση ενός επετειακού φύλλου εφημερίδας με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρονών από την απελευθέρωση της πόλης μας από τους Τούρκους στις 16 Οκτωβρίου του 1912. Την εφημερίδα τους, για την οποία εργάσθηκαν με πολύ μεράκι, την ονόμασαν "Βερροιαίων νέα" και την παρουσιάζουν εδώ.






 

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Εκπαιδευτική εκδρομή στο μουσείο Εκπαίδευσης

Την Τετάρτη 3-10-2012 όλες οι τάξεις του σχολείου μας επισκέφθηκαν το μουσείο Εκπαίδευσης στην Αγία Βαρβάρα. Περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου, με ξεναγό τους τη νηπιαγωγό κυρία Σίτσα Λαζαρίδου, η οποία με πολύ όμορφα και κατανοητά λόγια ξετύλιξε την ιστορία της εκπαίδευσης στη χώρα μας, με τη βοήθεια των εκθεμάτων του μουσείου, τα τελευταία 100 χρόνια.
Την ευχαριστούμε πολύ.