Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας σας εύχονται Χρόνια Πολλά, χαρούμενο και δημιουργικό το νέο έτος.
 
Klik hier voor meer gratis plaatjes

Klik hier voor meer gratis plaatjes

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Σήμερα, 19-12-2013, όλο το σχολείο μας επισκέφθηκε το "Δάσος των Χριστουγέννων", στο Φράγμα της Αγίας Βαρβάρας. Αν και τα σκηνικά που στήθηκαν δεν μπορούμε να πούμε ότι αντιστοιχούσαν σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό, εκτός από το σπίτι και το εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη, εμείς περάσαμε τέλεια!!! Όποιος δεν πιστεύει ας δει, παρακάτω, κάποιες από τις φωτογραφίες που βγάλαμε.























Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ανακύκλωση, μια υπόθεση όλων μας.

Σήμερα, 17-12-2013, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο κύριος Τάσος Χαϊτίδης, υπάλληλος του Δήμου Βέροιας. Μίλησε στους μαθητές της Ε΄& Στ΄τάξης του σχολείου μας και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την ανακύκλωση που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, αν θέλουμε να έχουμε καθαρότερο περιβάλλον, μικρότερη σπατάλη πολύτιμων πόρων και λιγότερη μόλυνση και ρύπανση του περιβάλλοντος. Μας έδειξε όμορφα βίντεο, μας παρότρυνε να υπολογίσουμε το κόστος της μη αξιοποίησης  πολύτιμων υλικών που πετάμε στα σκουπίδια και μέσα από μια έρευνα στο καλάθι σκουπιδιών της τάξης μας είδαμε ότι πολλά αντικείμενα μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Τέλος, δώσαμε ραντεβού για μετά τις γιορτές, όπου θα τοποθετήσουμε ένα κάδο κομποστοποίησης στην αυλή του σχολείου μας και θα δημιουργήσουμε το δικό μας λίπασμα για τα φυτά του σχολικού μας κήπου.
Συγχαρητήρια στο Δήμο Βέροιας και στον κ. Τάσο για την πολύ σημαντική προσπάθειά τους που έχει ως τελικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την ικανοποίηση των σημερινών και μελλοντικών αναγκών μας.




 

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Η συμμετοχή μας στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του εμπορικού συλλόγου συμμετείχαμε στο στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, περάσαμε πολύ ωραία.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση

Οι μαθητές της Ε΄τάξης

του 4ου Δημοτικού Σχολείου

Βέροιας

  


Αγοράσαμε στολίδια για να στολίσουμε το δέντρο και να ενισχύσουμε το σύλλογο "Πρωτοβουλία για το παιδί"